The financial statement that reports the revenues and expenses for a period of time such as a year or a month is the?

Balance Sheet * Income Statement  *Statement Of Cash Flows

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2016/02/09
Dini  Damayanti
من قبل Dini Damayanti , Administration Head , FORD AUthorized - Kreasi Auto Kencana. PT

The Income Statement Reports The Revenues And Expenses For a Periode Of Time

هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

income statement

thanks for invitation

abdulaziz khorshid
من قبل abdulaziz khorshid , CREDIT MANAGER , RASHED ABDUL RAHMAN ALRASHED

the income statement -----------------------------

مقبول محمد جلال علي
من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات

Income Statement  .........................

Anas Touqan
من قبل Anas Touqan , مدير قسم المحاسبة , شركة التكامل الغذائي للتجارة والتسويق

Income Statement ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Muhammad Tallah Rashid ACCA, UAECA
من قبل Muhammad Tallah Rashid ACCA, UAECA , COST & FINANCIAL ANALYST , EMIRATES INTERNATIONAL RESTAURANTS (CHILIS’) LLC

Statement of comprehensive income (New title for income statement, according to IAS1)

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

Income Statement ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,....................................

Ahmed Abosreea
من قبل Ahmed Abosreea , Chief Accountant , Al-Arfaj Group Holding Company

Income Statement

Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

>>>>>>>>>>>>>> Income Statement >>>>>>>>>>>>

Mariam Awali
من قبل Mariam Awali , Healthcare , makhzoumi foundation

By the end of the years financial statement agreed by operation management

ROLAND ETUMUDON
من قبل ROLAND ETUMUDON , Account Administrator , Hire Pacific International Nig. Ltd

Financial statement for the year ended depending period agreed by the organization