The listing of all of the accounts available for use in a company's accounting system is known as the _.?

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2016/02/09
MOHAMMED AYAZ FAZAL RAHIM
من قبل MOHAMMED AYAZ FAZAL RAHIM , Manager Accounts , Ali Steel Industries (Pvt) Ltd-Hattar -KPK

The listing of all of the accounts available for use in a company's accounting system is known as the

Charts of Accounts...

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Mr. Haitham answer completely correct

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

Agree with Mr Haitham ............................................

هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

Accounts evidence

or Accounts tree which include four major accounts

Assets

liabilities and equity

Expenses

Revenues