When cash is received, what will the account Cash be?

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2016/02/09
Frank Mwansa
من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER

the cash account will be debited

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

Debited ...............................................

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

I hope that the questions be stronger in the level

Increase in debit

Anwar Najmaddin Hassan حسن
من قبل Anwar Najmaddin Hassan حسن , Financial Analyst , Alrajhi Banking & Investment Corp.

When cash is received, the Cash Account will be debited.

Mohammed Waseem
من قبل Mohammed Waseem , General Accountant , GULF GENERAL INVESTMENT CO. PSC (GGICO)

When cash received entry will be like Cash A/c Debit Customer A/c Credit

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

debited >>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<