ما هي افضل مهارات البيع لديك ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Sabry , مشرف بيع , مؤسسةالغندور
تاريخ النشر: 2013/09/18
abdelghani barkoumi
من قبل abdelghani barkoumi , مسير , شركة حرة

 إظهار للناس بالتحديد ما الذى ستبيعه و عرض  الفوائد الحقيقية الموجودة فى المنتج .

essam habib
من قبل essam habib , مدير مبيعات شركة جي جي للمجمدات خضار مجمد , جولدن جرين

افضل مهتارات البيعيه

1 - الاستخدام الامثل لمهارات الاتصال

2 - خطوات الزياره

3 - حل اعتراضات العميل بالبيع المقنع للنجاح بالبيعه

فريال بونادر
من قبل فريال بونادر , أستادة , معهد التكوين و التعليم المهنيين أحمد بودرمين

- الوصف الجيد للسلعة

- التعامل مع العميل

- البحث عن العملاء

Mohamed Kamar El Dawla Afify Ahmed Kamar El Dawla
من قبل Mohamed Kamar El Dawla Afify Ahmed Kamar El Dawla , مدير تسويق ومبيعات , مصرالحجاز- ال حكيم بلاست -ABLI

1- تقديم النصيحة  وشرح اهمية ومميزات  المنتجات قبل البيع

2- الاهتمام بالعميل وحل كل المشاكل وايجاد حلول سريعة  والمناسبة

3- الصراحة والوضوح وتعريف العميل كل ما يجب ان يعرفة

4-اعطاء العميل الاهتمام والخدمة المناسبة والدقة فى التنفيذ

5- مهارة التفاوض  والمراوغة فى الاسعار واعطاء العميل الايحاء بانة قد ربح

6-السهولة والمرونة  وان تكون هادى جدا فى انجاح الصفقة واتمام العملية بنجاح

7- التنسيق والترتيب  وعمل حساب كل شئ قبل ان تبدا  فى اى اجراء داخل الشركة  وخارجها ( العميل )

8- الاستعانة بالله واصلاح النية والثقة بالنفس  قبل اى شئ