Which principle requires the company's financial statements to have footnotes containing information that is important to users ?

Conservatism* Economic Entity*  Full Disclosure

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2016/02/10
Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

,,,,,,,,,Full Disclosure,,,,,,,,,,,,,,

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

Full Disclosure>>>>>>>>>>>>>

Anas Touqan
من قبل Anas Touqan , مدير قسم المحاسبة , شركة التكامل الغذائي للتجارة والتسويق

Full Disclosure ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

 Full Disclosure ...............,,,,,,,,,,,,,..............

هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

full disclosure is correct answer