Which is better for electrical engineering students..control or power?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan mahdi
تاريخ النشر: 2016/02/10
krishnakumar madhavan
من قبل krishnakumar madhavan , Project Electrical Engineer , Golden Oasis Electromechanical Works LLC

my preference will be power ,but both power and control were  interesting .....

Motaz Hamza
من قبل Motaz Hamza , Operations Coordinator , KCCEC

Chose what you like.

There is no market prefrence, its a personal prefrence

Saher Samy
من قبل Saher Samy , Project manager , super style electromechanical works

better for electrical engineering students control