The Trading and Profit and Loss account is also called_?

(A)Balance Sheet

(B)Cash Flow Statement

(C)Income Statement

(D)Trial Balance

تم إضافة السؤال من قبل Sultan Alghamdi
تاريخ النشر: 2016/02/11
Asha Kanta Sharma
من قبل Asha Kanta Sharma , Team Leader Finance , Opendoors Fintech Private Limited

It is also called Income Statements

Abdul Majeed
من قبل Abdul Majeed , Regional Accounts Officer , Sarhad Rural Support Programme

The trading and profit or loss account is also called Income Statement.

Ahmed Alkhateb
من قبل Ahmed Alkhateb , Independent Accounting , Self employed

The answer is C. Income statement

Lyubomir Petrov
من قبل Lyubomir Petrov , Landscape Arch., Contractor, Expert , BurgosCommers-V.Valkov ltd, Boliara & Boyar-LandInvestPlan ltd;

The Answer is: A: Balance Sheet

Mahmoud Hamid
من قبل Mahmoud Hamid , Finance Manager , Experts

Income statement: Revenues - COGS= GP

GP-Operating expenses=EBITDA

EBITDA - Deprectiona= EBIT

EBIT - interest= income before tax

Less tax= net income

Muhammad Rizwan
من قبل Muhammad Rizwan , ACCA Intern , M.A Chaudhari & Co. (Chartered Accountants)

Option C : Income Statement