When a sale is made with the credit terms of 2/10, net 30, the "10" refers to the _ period.

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2016/02/11
Ayman Al Mokahal
من قبل Ayman Al Mokahal , Supervisor Finance Business Partner , Arab Financial Services

10 days period where the 2% discount is applicable

Mary Anne del Rosario CPA
من قبل Mary Anne del Rosario CPA , AP/AR Coordinator , Advaita Trade DMCC

Discount period-you get 2% discount when you pay within 10 days.