How do I take some good skills in sales job?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad shoaib
تاريخ النشر: 2016/02/16
MOHD ZARRAR KHAN ZARRAR
من قبل MOHD ZARRAR KHAN ZARRAR , Senior customer service assistant , Marks and spencer

If You are new in sales you have to be focuse on your customer ask open minded question

abdolrahim mojtabaei zadeh
من قبل abdolrahim mojtabaei zadeh , Marketing Director , Shardoo Co

when you eager customer to buy , you follow many good skills . more experience : more good skill