What type of pumps will provide 4 gpm at a 1,500 ft lift?

تم إضافة السؤال من قبل peter coster
تاريخ النشر: 2016/02/18
Khalid Khan
من قبل Khalid Khan , Application Engineer , ITT Goulds Pumps / Aswad Group

A low flow high head centrifugal type pump can work or a PD pump.

Muhammad Nadeem
من قبل Muhammad Nadeem , Mechanical Technician , Hub power Station Ltd Pakistan

 used Reciprocating   plunger or diaphragm pump

satish prabhubhai patel
من قبل satish prabhubhai patel , Plant operator , Saudi Kayan (Sabic)

Vertical turbine and double suction pumps,  one-line jet pump can typically,  50 HP submersible pump