Which prospective majors today in engineering teams, apart from the main footage affect the company's development?

تم إضافة السؤال من قبل Lyubomir Petrov , Landscape Arch., Contractor, Expert , BurgosCommers-V.Valkov ltd, Boliara & Boyar-LandInvestPlan ltd;
تاريخ النشر: 2016/02/23
Reda Mahgob
من قبل Reda Mahgob , Human ResourceManager , Motors Abou Freikh

Evolution in performance and control the performance of everyone