What is cost of not carrying sufficient inventory known as?

(a)Carrying Cost (b) Holding Cost (c) Total Cost (d) Stock-out Cost

تم إضافة السؤال من قبل ABDUS SAKUR TALUKDER , Finance Manager , EMCOR Facilities Services LLC
تاريخ النشر: 2016/02/25
Vaseem Ahamad
من قبل Vaseem Ahamad , Associate Director Operations , Perfetti Van Melle

The option d is correct. It is called stock out cost . It is also a loss of opportunity to sale.