What are the best selling techniques that will best benefit your business?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Zakiuddin , Corporate Senior Sales Executive (Team Leader) , Tikona Infinet
تاريخ النشر: 2016/03/04
Mohammad Al-Khabbaz
من قبل Mohammad Al-Khabbaz , Sales Director , SAM IT

Understand your product very well, and understand the customer business very well. Then, create the need at the customer side to match your offering.