What is the perfect job that satisfies the balance between mechanical engineering, business and projects management at the same time?

تم إضافة السؤال من قبل Islam Hassan Mohammed Rizk , R&D Section Head , National Industries Company
تاريخ النشر: 2013/09/19
ahmed assem zakareia el sanan
من قبل ahmed assem zakareia el sanan , مهندس تشغيل وصيانة , شركة رويال للكيماويات

FACTORY MANGER