How to show hidden files on USB/Flash Drive due to virus?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Jameel , System Administrator , Saaj Al Arz Bakery LLC, Sharjah, UAE
تاريخ النشر: 2016/03/24
Mohammed Bin Salmah
من قبل Mohammed Bin Salmah , Procurement and Sales Engineer , Yemen Equipment & Supply - YES

using Command Prompt in Windows Open Command Prompt (CMD) as an Administrator.Navigate to the drive whose files are hidden and you want to recover.Then Type attrib -s -h -r /s /d *.* and hit Enter. Or you could use many batches that could do that easily