22. Which one of the following is not a part of the balance sheet? A. Prepayments B. Short-term loans C. Interest D. Creditors

تم إضافة السؤال من قبل Aamir Ali , Executive , National Database and Registration Authority NADRA
تاريخ النشر: 2016/03/25
Frank Mwansa
من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER

INTEREST . However accrued interest will be treated as a liability in the balanced.

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

C. Interest .............................................

Abdul Qayyum Mohammed
من قبل Abdul Qayyum Mohammed , Sales And Marketing Manager , Zafar Naji Al-Muthlaq Contracting Establishment

C. Interest

Interest is either income or expense. Therefore, the interest is not a part of balance sheet.

HASSAN AHMED
من قبل HASSAN AHMED , Internal Auditor , TIE

Right answer is C. Interest will be expense or income hence it will not be a part of balance sheet

FARES AHMMED SHARF AL-AKHALI
من قبل FARES AHMMED SHARF AL-AKHALI , محاسب قانوني معتمد , فارس الأكحلي محاسب قانوني معتمد

No.C. Interest .......thank you