In an interview, I was asked "Why a bank reconciliation is made? Now Don't answer to reconcile bank balances with company's." Your answer?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Khalil , Regional Operations Manager , EPC JAPAN TRADING
تاريخ النشر: 2016/04/04
Ali Al Ayesh
من قبل Ali Al Ayesh , Senior Accountant , AES Arabia LTD

Performing a bank reconciliation results in improved internal control over the company's cash.