How to conduct reconciliation for financials which do not meet reporting guidelines of IFRS criteria but shareholders need to report on IFRS?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulrahman Chiwalo , Senior Auditor-Assurance , Ernst & Young LLP
تاريخ النشر: 2016/04/11
Agha Rizwan  Rehman
من قبل Agha Rizwan Rehman , Business Analyst , Value Improvement Specialist

Prepare one column for figures as a result of present methdology, insert a column as adjusted numbers from non IFRS to IRFS shift for each category of trial balance. 3rd column will be your IFRS financials..

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

prepare accounts as per ifrs