Which deduplication approach is preferred: software-based or hardware-based?

تم إضافة السؤال من قبل Rajesh Puthusseri , TCS Engineer , Lusail Rail
تاريخ النشر: 2016/04/21
Muhammad Yuseef
من قبل Muhammad Yuseef , IT Manager , Master Point Trading

Depends on your budget , for data center environment I prefer to use hardware-based , software-based are inexpensive but do require ongoing maintenance

mohammed ibrahim ibrahim
من قبل mohammed ibrahim ibrahim , Cluster Incharge , GTL Infrastructure Ltd

Always Duplicay preferred Hardware based