In the longest word that starts from alpha, A and ends with T, The letters shouldn't be repeated? the letters should be in order from A-Z?

Eg: Accountant , this is wrong because C and T Repeating.

تم إضافة السؤال من قبل SUBEER CHEMBRATHARA , Finance Manager , CONSOLIDATED SUPPLIES CO.WLL (Investment Holding Group.Q.P.S.C)
تاريخ النشر: 2013/05/03
Fahad Albahar
من قبل Fahad Albahar , Procurement and Administration Manager , Al Fares Transportation Co.

I'd say adopt or adept