واجهة (سبلاش سكرين) و واجهة (ويب فيو). بس بدي (ويب فيو) يفتح رابط خلال عرض (سبلاش سكرين) و بعد اكتمال تحميل الصفحة تظهر للمستخدم واجهة ال(ويب فيو) جاهزة.

تم إضافة السؤال من قبل Adel AbuSalem , Android Developer , Developers
تاريخ النشر: 2016/04/29
Hassan Elsherbiny
من قبل Hassan Elsherbiny , .Net Developer , Tidal4Information Systems

راح تقوم باخفاء محتويات الصفحه تبعك و بعدين تقوم باضافه السبلاش الخاصه بيك ثم تقوم باضافة كود جيكويري عندك اكتمال تحميل الصفحه يقوم باخفاء السبلاش و عرض محتويات الصفحه<script>$().ready(function(){$("#Mysplash").hide();$("MyContent).show();});</script>