هل تعتقد ان موقع تويتر سينجح في استعادة نجاحه السابق ومكانته بين كبرى مواقع التواصل الاجتماعي؟

تم إضافة السؤال من قبل Sarah Ali , Senior Evaluation Specialist , United Nations
تاريخ النشر: 2016/05/04

اعتقد انه هيقدر يعمل كده

خصوصا انه بقى بيتصدر استخدام واهتمامات المهتمين بالسياسه والرياضه لمشاركته بفاعليه بالهاشتاجات

واللى اصبحت مشهورة عالميا وممكن كمان تاثر او تغير من رصيد او اهتمامات الناس

تويتر النهارده اصبح وسيله لابداء الاراء والتعبير ع وجهات نظر الناس كلها بل وتقريب وجهات نظر الناس من بعضها

وكمان بقى بيستخدم بشكل فاعل ف التعليم

بدرالدين حلاسه
من قبل بدرالدين حلاسه , network administrator and system , university of bejaia

لا أعتقد ذالك كون أنك خسرت المراهنة الا ب ادخال تكنلوجية جديدة تفوق أخرى المؤسسات

mohammed fawzy
من قبل mohammed fawzy

نعم اتوقع ان ينجح تويتر في استرداد مكانته بين مواقع التواصل الاجتماعي