Premium on redemption of debentures is _ a/c.

a) Personal Account

b) Nominal Account

c) Real Account

d) None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Shamseer KM , HR Payroll Officer , Al Darwish Engineering W.L.L
تاريخ النشر: 2016/05/12
Shameer Nazir Madari
من قبل Shameer Nazir Madari , Assistant Finance Manager , METAL AND RECYCLING COMPANY K.S.C. (PUBLIC)

Premium on Redemption of Debentures is

a) personal account

and it is a liability of the company which is payable on redemption.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details from our experts