I could not get any interview call or job related my educational qualification & working experience.?

تم إضافة السؤال من قبل srirup pradhan , design engineer in R&D department , mine line pvt.ltd
تاريخ النشر: 2016/05/28
Nasir Daoud Al Rawi
من قبل Nasir Daoud Al Rawi , General Manager-Iraq Branch , Salah & Musaad M Al Bassam Petroleum Equipment Co

The first step you have to do is to write a professional CV and to find out good channels to apply for Jobs.