What are the important metrics in OHSAS18001 Audit/ risk assessment?

تم إضافة السؤال من قبل Venkatesh Lakshmanan , Facilities Senior Engineer , Intelle Group
تاريخ النشر: 2016/05/29
Okechukwu Ejieke
من قبل Okechukwu Ejieke , Senior Safety Officer , GAGNANT COMPANY LIMITED, LAGOS, NIGERIA

1. Hazard Identification & Control. 2. Providing Workplace free from injuries by being proactive.

KRANTI KUMAR PILLALAMARRI
من قبل KRANTI KUMAR PILLALAMARRI , ASSISTANT MANAGER , ITC LIMITED

RISK LEVEL BEFORE CONTOLS AND AFTER CONTROLS,

amer rajab
من قبل amer rajab , HSE Specialist , Bechtel

folwlloing the standards and intended outcom problem