What is the most efficient Application/ Software to be used for Client Relations Business?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Bani Salameh , Account Manager - Partner Relations , TECOM Group - Dubai
تاريخ النشر: 2016/05/30
Abdul Rahim
من قبل Abdul Rahim , IT Network Administrator , The City School ( KAPCO Chapter )

I think Customer Relationship Management is more efficient.

Mahmoud Bani Salameh
من قبل Mahmoud Bani Salameh , Account Manager - Partner Relations , TECOM Group - Dubai

In my openion, the best 2 applications i have used for client relations management are the CRM and the Sales Force.