What are the top 10 must download apps for any smartphone?

تم إضافة السؤال من قبل Abeer AlSayed , Senior Media Relations Officer , Jordan River Foundation
تاريخ النشر: 2016/05/30
Bassam Ali Mohammed Al-mamari
من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز

  • Social Media App. you like(eg. facebook, twitter,inst..etc.)
  • Chatting and messaging App.(eg. what's app, viber, line,..etc)
  • Music Player
  • Google Drive
  • Clean Master
  • AntiVirus
  • E-Mail Box
  • Office App.
  • Photo Style
  • TrueCaller

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

Fully agree with the answer given by colleague Bassam , and i would like to add

- Whatsapp

- Viber

- Line

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................ agreed with the answers Mr. Bassam

sameer abdul wahab alfaddagh
من قبل sameer abdul wahab alfaddagh , عضو هيئة تدريس , جامعة دلمون

Thanks for the invite and leave the answer for the professionals

Farhana Siddique Fari
من قبل Farhana Siddique Fari , Coordinator , Coordinator at DFA, Dr Fazeela Abbasi, Advanced Skin, Laser & Hair Institute, Islamabad.

I endorse answers given by Sir Omar Saad Ibrahem and Mr. Bassam Ali Mohammed Al-mamari.

Facebook

Messenger

Instagram

Twitter

WhatsApp

Youtube

Airdroid

Pocket

Microsoft office

Camera zoom FX

Vishnu Kumar
من قبل Vishnu Kumar , Sr. Web Designer

  • Microsoft office
  • Skype
  • Facebook
  • pdf reader
  • Whatsapp
  • Youtube
  • Instagram
  • Viber
  • Line
  • Clean Master

Asad Ali Jogi
من قبل Asad Ali Jogi , IT Executive , Fauji Fertilizer Bin Qasim Ltd

except by default  app following apps must be downloaded for smartphone.

1. Dictionary (word web, Collins or thesaurus)

2. 360 Security

3. CamScanner

4. LinkedIn

5. Twitter

6. MX Player

7. Subway surfer

8. Candy Crush saga/ Candy crush soda

9. Brain it on!

10. Whats app/ IMO

Heba Ayache
من قبل Heba Ayache , PA / C.E.O & EVP , Global Boulevard Real Estate

Map, Truecaller , My Calander , Cal , viber

aya salah
من قبل aya salah

facebook, whatsap, youtube, massenger, chrome, gmail, google, shareit, maps, google+

shaikh fawad
من قبل shaikh fawad , Officer , Shell Aviation (Karachi International Airport)

whatsapp, Facebook, cm security, google Maps, Instagram, twitter, Link din, link din job search, IMO,

Applocker