Windows 10 is considered the best releases in terms of safety and modern technical solutions compared to older versions updated software and application software. Why?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ibrahim , Typing , Sudan Library Center for Computer Services, Khartoum University
تاريخ النشر: 2016/06/05
Arbab Khalil
من قبل Arbab Khalil , Computer Operator , Govt.Technical Training Center.Ahmad Pur Eastt

No haoijgmam gajja gaj;a gaj;aa  dlkdk aja;ja ;aj;a ja a;jaj

arnab paul
من قبل arnab paul , TECHNICAL ASSISTANT , REGENT EDUCATION AND RESEARCH FOUNDATION

REASONS ARE:

1. IDENTITY PROTECTION AND ACCESS CONTROL

2. INFORMATION PROTECTION

3. THREAT RESISTANT