What are the best CRM tools for Startups?

تم إضافة السؤال من قبل Salam Assi , Customer Service Officer , Etihad Bank
تاريخ النشر: 2016/06/06
Salim M'Mbali Mudeizi
من قبل Salim M'Mbali Mudeizi , Manager - Medical Claims and Enrollment Operations , MSH International

  • pipedrive
  • sugar CRM
  • Hubspot
  • close. io
  • vtiger
  • Highrise CRM
  • Nutshell CRM

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................ Leave an answer to the experts........................