While connecting with oracle with java after some time i am getting "java.sql.SQLRecoverableException: No more data to read from socket " i am using Oracle: 11g (11.2.0.3) java: "1.7.0_79" OpenJDK Runtime Environment jdbcdriver:ojdbc6.jar can any one help me on this issue?

while connecting with oracle with java after some time i am getting "java.sql.SQLRecoverableException: No more data to read from socket " i am using Oracle:g (.2.0.3) java: "1.7.0_" OpenJDK Runtime Environment jdbcdriver:ojdbc6.jar can any one help me on this issue?

تم إضافة السؤال من قبل selvakumar sam , application developer , sumtwo software pvt lmt
تاريخ النشر: 2016/06/16
Sherif AbdelKhalik
من قبل Sherif AbdelKhalik , مهندس برمجيات , ٍSTC technologies

Please, post the code.

Most probably, you are closing socket/statment.., before getting the data from the result set.

احمد محمد سعد بيومي عبدالدايم
من قبل احمد محمد سعد بيومي عبدالدايم , technical support , Telecom Egypt

what is the editor program that you use netbeans,eclips,....?