Which of the following processes is involved with identifying which quality standards are relevant to the project and devising a plan on?

how to meet / satisfy these standards?

A. Perform quality assurance

B. Quality planning

C. Perform quality control

D. None of the choices are correct

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/06/16
sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

B. Quality planning

Thanks for invite.........

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Quality planning should be the apt answer

Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

I prefer to leave answers to Experts. Thanks for Your kind Invitation.