What are final accounts?

تم إضافة السؤال من قبل Shameer Nazir Madari , Assistant Finance Manager , METAL AND RECYCLING COMPANY K.S.C. (PUBLIC)
تاريخ النشر: 2016/07/01
Zaheer uddin Raja
من قبل Zaheer uddin Raja , Accounts Supervisor , Pakistan International Airlines

Statements that are available to outsiders...final product of accounting cycle...typically include income statement (trading and profit & loss account) and balance sheet.