In Primavera P6, Why assigned Baseline is unable to export with Updated Program?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2016/07/11
ABDULLAH SALAH
من قبل ABDULLAH SALAH , Planning and Control Manager , Haddadin Engineering Co. For Contracting

Assigned Baselines could't be imported/ exported within the schedule in P6 Professional, you should import a separate copy of the Baseline.