What can be the best source of public awareness for patients suffering from disease like diabetes, Osteoporosis & hepatitis?

تم إضافة السؤال من قبل Khurram Shahzad , Zonal Sales Manager , Novartis Pharma Pakistan
تاريخ النشر: 2016/07/14
Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Best and most effective sources include social media and electronic media primarily.