ليه المنافسه بين الدول وبعضها متكونشى على التطوير التكلونجى والثقافه والتعليم ومكافحة الفساد وليس العكس ؟

تم إضافة السؤال من قبل salah mashaal , مشرف مبيعات , رانى فورت (العوجان السعوديه)
تاريخ النشر: 2016/07/14
salah mashaal
من قبل salah mashaal , مشرف مبيعات , رانى فورت (العوجان السعوديه)

با ختصار شديد كل دوله بتفكر ازى تكون احسن دوله فى العالم من خلال فرض سيطرتها على الكل واترك باقى الاجابه للقارئ