What are the basic core competencies and strengths of QC Engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Shoaib Tabassum , Chemical Engineer / Materials , CH2M HILL Energy Canada Abu Dhabi Division
تاريخ النشر: 2016/07/24
MOZHARUL HASSAN ZEESHAN
من قبل MOZHARUL HASSAN ZEESHAN , QA QC Engineer Electrical , SHBC

Problem solving skills

Multi tasking skills

Communication skills

Strong Leadership

clenette emata
من قبل clenette emata , CHEMIST / MICROBIOLOGIST , NAS JUICES FACTORY L.L.C.

1. Knowledge/ technical know-how

2. Problem solving skills

3. Multi tasking skills

4. Communication skills

5. Negotiation skills

6. Strong Leadership

Haitham Al-Hasnan
من قبل Haitham Al-Hasnan , Assistant Engineer , Mobily

kind of materials , production line , speed of performance , team work and the timing