ما اسباب عدم شفط مواتير الماء للماء ؟

تم إضافة السؤال من قبل جرجس بولس صموئيل mikhail , صنايعى صيانة , خدمات
تاريخ النشر: 2016/07/27
Eng- H afez
من قبل Eng- H afez , Mechanical Engineering Lecturer , freelancer

اتاكد ان  الماتور شغال فى الاول وبيدور وواصله كهربا وبيقوم اتاكد من ضغط المياه اللى فى الخط اصلا اذا كان واصل ولا لا اتاكد من الاويل سيل بتاع الطلمبه اذا كان بيسرب ولا لا لو ده كله سليم عالبا هاتسمع صوت وجايز جدا يكون ampeller مكسور او فى عيب وده هايظهر بعد الفك

mohammed elbadry
من قبل mohammed elbadry , فنى صيانه , btech

يوجد مشكلة فى الساقية او الرمبيل قافش