2. The project manager for a construction project discovers that a new water?

line is being created in the neighborhood where he’s managing a project. Company policy requires that a series of forms for city environmental changes need to be filled out before his team can continue work on the project. This is an example of:

A) A portfolio.

B) A Program.

C) An enterprise Environmental factor

D) A Project

تم إضافة السؤال من قبل Nader Ali , Technical office manager , AlSafwa Contracting
تاريخ النشر: 2016/07/28
Faraz Shafiuddin Shafiuddin
من قبل Faraz Shafiuddin Shafiuddin , Business Analyst , National Guard Health

C)An environment enterprise factor

Mohammad Saad
من قبل Mohammad Saad , Senior Business Analyst -Product Owner , GET Group Smart Business Solution

External Environmental Factor.

Saghir Saddiqui
من قبل Saghir Saddiqui , Site Civil Engineer , Shafique Construction Company

C) An enterprise Environmental factor

Nader Ali
من قبل Nader Ali , Technical office manager , AlSafwa Contracting

(please click on show detais for the full question.)

The Answer is C) An enterprise Environmental factor