Take two types of economic analysis: Microeconomic and Macroeconomic, please define what is the difference between them?

تم إضافة السؤال من قبل Samer Khatib , Economics Moderator , Bayt.com
تاريخ النشر: 2016/08/01
Amjed Mehboob
من قبل Amjed Mehboob , G.M -(Currently Job Seeking ) , Advance Education centre

Micro  deals part of economy  like it study Consumer behavior,Demand , Supply ,Cost , Production, Markets etc

Macro  deals with overall aspect of economy like inflation unemployment , national income etc