What new engineering specialty skills have you developed as an engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/08/08
Muhammad Qasim
من قبل Muhammad Qasim , Senior Electrical Engineer , Energy Associates (SMC Ptv.) Ltd.

Keep track of the innovative research work conducted in my field aroud the globe. Graspe knowledge wherever you find it. Keep sniffing for new information.

Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , Plant Manager , Al Manaseer group

Thanks for invitation

many thing. software, autocad, enviromental affect, problem solving, goal sitting, Effective Communication skill, Time Managemen, Effective management Overview,....other

Tareq Elfurjani
من قبل Tareq Elfurjani , construction engineer , Privet Sector

learn structure design software

abdulrehman alkahlani
من قبل abdulrehman alkahlani , production manger , Alkahlani manufacturing and trading

Creating working environment that enabling us to make and perform work successfully, or yet to come