What are the main differences between ISo9001:2015 compared to previous version other than risk assessment & context analysis ?

تم إضافة السؤال من قبل Prasad Manjula Hettiarachchie , Manager (Compliance) / Management Representative , Colombo Dockyard PLC
تاريخ النشر: 2016/08/22
Nayef Namneh
من قبل Nayef Namneh , Senior Consultant, Strategy and Digital Transformation , Devoteam

company can decide the need to documnetation, mandatory procedures are no longer available.

preventive action is no longer used

no need to assign QMR