What is the equivalent of cost-reimbursable contracts frequently termed?

a. Back-charge contracts

b. Fixed-price contracts

c. Progress payment contracts

d. Cost-plus contracts

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/09/16
Mohamed Sirajudeen
من قبل Mohamed Sirajudeen , Head Of Operations & Compliance , AGBIZZ Group

D cost plus Contract since adding the mark up on the cost incurred

A not correct back charge contract which means client/ contractor  incur cost due to failure to execute by sub-contractor or main contractors

B not correct fixed price contract mean lump sum contract

C not correct progressive payment contract is method of payment and not a contract

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Cost-plus contracts ----------

Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

d. Cost-plus contracts..........................................

Nader Ali
من قبل Nader Ali , Technical office manager , AlSafwa Contracting

My answer is option D) Cost-plus contracts

Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

Thanks for your invitation, My reply is Option D.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Thanks for the invite.

My answer is D-Cost Plus Contracts.

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

Answer is:d. Cost-plus contracts

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

d. Cost-plus contracts is my option