ايه اللى ممكن المدير بتاعك يعمله يخليك تكرة العمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل Saad algaly , مسؤل المشتريات بفرع الغربية للتأمين الصحي , التامين الصحي
تاريخ النشر: 2016/09/28
مايسة ahmed
من قبل مايسة ahmed , مدير تنفيذ طرق , شركة النيل العامة للطرق والكباري

انه دايما ينسب اي نجاح بيحققه الموظف لنفسه بانه صاحب الفكرة

انه دايما ينقد الموظف ويحسسه انه ملهوش اي دور وانه وجوده زي عدمه

بيرمي اخطاءه علي الموظفين دايما بيلاقي شماعة لاخطائه

   عدم المساواة بين الموظفين

من قبل , فني , سابتكو

مفيش حاجة ممكن يعملها المدير بتاعي تخليني اكرة عملي اكل عيشي  مفيش انا اركز بعملي وبس  مش بالحجات الي يعملها

Mohammed Esaam Qasam
من قبل Mohammed Esaam Qasam , مشرف مبيعات عام , شركة الخمائل العالمية

شكر على الدعوة. اهم فقرة هو ان ينسب نجاح اي شيء إلى نفسة فقط.

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

شكرا لدعوتك

ممكن ان يعمل الكثير لكي يجعلني اترك العمل ولكن التأثير يكون متفاوت من شخص لاخر ومن موقف لاخر ... اهم تلك المواقف واكثرها شيوعا هي

  • انعدام التقييم المنطقي
  • انعدام التقييم بشكل مطلق
  • نسب العمل والجهد له بما في ذلك النتائج
  • انعدام المساواة
  • تفضيل موظف اخر اقل كفاءة مني
  • المحاباة واستخدام اسلوب المحسوبية مع الزملاء
  • التمييز الجنسي ( تفضيل جنس على اخر )
  • التمييز العرقي ( تفضيل جنسية على اخرى او قومية على اخرى او لون على اخر )
  • انعدام التدريب والتطوير بأوامر منه
  • انعدام الترقيات والترفيعات وزيادة الراتب بأوامر منه
  • انعدام المكافأة والحوافز بأمر منه
  • الاستهزاء والتقليل من شأن الموظف خاصة امام الزملاء
  • التكذيب وعدم تصديق مايقوله الموظف
  • التشكيك بأراء الموظف ونتائج عمله
  • عدم السماع منه او الانصات اليه
  • معاقبته او توبيخه بدون سبب
  • تحميله اعباء عمل كثيرة اكبر ومن طاقته
  • وضع اهداف عمل غير منطقية وغير قابلة للتحقيق له دون زملاءه

عاليا ياسر نصر مصطفى محمد الدين
من قبل عاليا ياسر نصر مصطفى محمد الدين , الرئيسه , عياده

لا يوجد سبب انى اكره العمل غير سوؤ التقدير

Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

شكرا على الدعوه الكريمه

طالما أننى فى الأساس أضع نصب عينى قوله تعالى " إن الله لا يضيع أجر من أحسن عملا " - صدق الله العظيم، وأحب عملى، وأودى متطلبات وظيفتى وعملى بكل أمانه وإحترافيه،  ولدى الثقه فى نفسى وفى قدراتى التى تستند على دعائم من المؤهلات العلميه والخبره العمليه، وكذلك لدى الدوافع والرغبه والعزيمه القويه الدائمه فى تطوير ذاتى، فلن يستطيع آى شخص على إجبارى على أن أكره عملى

ahmad haidar ahmad
من قبل ahmad haidar ahmad , Technical Manager , Al Massela Engineering and construction

يكون المدير فاشل ويعمل حاله فهمان

التسلط  والعصبيه وعدم الاحترام

Hussein Mostafa Salem Radwan
من قبل Hussein Mostafa Salem Radwan , مدير حسابات ونائب المدير المالى , - الوصف الوظيفة مدير حسابات : - العمل على إدارة قسم المحاسبة وجميع المهام المحاسبية . - الاشرف على

شكرا للدعوة

بكل بساطة يمكن التلخيص فى كلمة واحدة ( يتجهلك )

يتجهلك فى العمل كانك مش موجود ويتعامل مع غير بكل حب وسرور

يتجهلك فى انجازاتك مهم ما عملت كانك معملتش حاجة ومع غير حتى لو معملش حاجة يصرفله حوافز ومكافات

يتجهلك فى حضورك وانصرافك اشتغلت وقت اضافى زاى مشتغلتش

وهكذا الباقية تاتى  المهم انه  يتجهلك