What is a contingency plan?

A. identifies alternative strategies to be used to ensure project success if a specified risk event occurs.

B. is a work around.

C. is part of the management reserve

D. is the same as a fallback plan.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/10/08
Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Thanks for the invite.

It is A - identifies alternative strategies to be used - - - - - - .

STEPHIL JOSE
من قبل STEPHIL JOSE

PREPARE AND USE ALTERNATIVE STRATEGIES TO SOLVE THE SITUATION IF IT IS RISKY

mamoun mokhtar
من قبل mamoun mokhtar , general manager , albyan technical foungary

A. identifies alternative strategies to be used to ensure project success if a specified risk event occurs.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

I seem option C. is part of the management reserve is good answer.

Thanks for invitation.