How to improve the efficiency of air conditioning system with high temperature atmosphere ?

تم إضافة السؤال من قبل mahmood kheder , مدير القسم الفني وحاصل على درجة الاستشاري من نقابة المهندسين , alliba
تاريخ النشر: 2016/10/11
Andrian Cristofer Facura
من قبل Andrian Cristofer Facura , Construction Project Manager , Cheil Worldwide

Consider the U-Value from HVAC requirement for specifying EIFS and thermal insulating devices.