What are the best open source and free tools the IT manager can use to setup and follow the Small Business Company IT Budget ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed NABIGH , Head Of Central IT Projects & Compliance Department , BestFinancier Labelvie Carrefour
تاريخ النشر: 2016/10/19
Abdulrahim Mohamad Shoueib Alyafi
من قبل Abdulrahim Mohamad Shoueib Alyafi , Information Technology Manager , Faii Alriyadh Establishment for Contracting

For open source can use Gnu/Linux OS free license.