Which of these data types is used by operating system to manage the Recursion in Csharp?

a) Arrayb) Queuec) Treed) Stack

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/21
Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed
من قبل Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed , Senior Programmer , Moksha solutions

Stack data types is used by operating system to manage the Recursion in Csharp

Awwab Ahmed
من قبل Awwab Ahmed , Web-Developer, Graphic-Designer. , Conobio

d) Stack None of the data types is used by operating system to manage the Recursion

Henry Kinuthia
من قبل Henry Kinuthia , IT Technician , Ndambuki and associates ltd

the payment terms,fulfilment policy and credit policy

Arslan Iqbal
من قبل Arslan Iqbal , Asp.net Developer , PTCL

Answer: dExplanation: Recursions are always managed by using stack.