I'm a supervisor electrical maintenance.I'm looking for good and sutable permanent job if you have?

Please to be sent details by email.I'm a poor faimly but good knowledge.and honesty boy.and hard working

تم إضافة السؤال من قبل Kausher mohammad sohail Kausher
تاريخ النشر: 2016/10/22
MUDASSIR AMIN
من قبل MUDASSIR AMIN , EHS Officer , Master Tiles & Ceramic Industries Ltd

Boy Apply to Master Tiles & Ceramic industries Ltd Kamoki as walk in interview