Which of the following assemblies can be stored in Global Assembly Cache?

A. Private Assemblies B. Friend Assemblies C. Shared Assemblies D. Public Assemblies E. Protected Assemblies

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/26
Ziauddin Zia
من قبل Ziauddin Zia , Software Engineer , Asia Poultry Feeds (Pvt) Ltd

Option C is the correct answer.

Asadulla Rahamathulla
من قبل Asadulla Rahamathulla , Manager - Information System , Alfaraa Group

Shared and public assemblies