How is it possible to create a good working atmosphere when you know the company is not good with you?

تم إضافة السؤال من قبل Mohsin Gul , Business Specialist , Hassantuk
تاريخ النشر: 2016/11/03
Majid Wangade
من قبل Majid Wangade , Senior Accountant , KANTOUR LIMITED COMPANY ( Real Estate, Construction and Asset Management )

Faith, it doesn't matter what you get..it will always matter what you give.